Adres : Dudullu OSB Mah. 3. Cad. No:13 Ümraniye-İstanbul, TÜRKİYE
OIC/SMIIC 2:2019 Standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.
Helal Akreditasyon Numarası
2020-002
Helal Akreditasyon Kapsamı
Ekte Gösterilmiştir.
İlk Helal Akreditasyon Tarihi
21.04.2020
Yenileme Tarihi
04.08.2023
Helal Akreditasyon Bitiş Tarihi
21.04.2025
Bu sertifika; OIC/SMIIC2:2019 Standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.
Merkez: Uluslararası Uygunluk Değerlendirme Servisi A.Ş. (TSE GLOBAL) Dudullu OSB Mah. 3. Cad. No:13 Ümraniye-İstanbul, TÜRKİYE
Temsilcilik (Azerbaycan): Intersert AŞ Azerbaycan Numayendeliyi 17 Nəsiqullu Rəfiyev küçəsi Bakı, AZERBAYCAN
Temsilcilik (Hollanda): Total Quality Halal Correct Certification – HCC Perzikweg 9B, 2321 DG Leiden, HOLLANDA
Grup | Kategori | Alt Kategori | Dahil olan faaliyetler | ||
---|---|---|---|---|---|
Gıda ve Yem İşleme | C | Gıda Üretimi | CI | Helal kesim & dayanıksız hayvansal ürünlerin işlenmesi | • Helal kesim (Kesime ve paketlemeyi de içermek üzere büyükbaş ve büyükbaş hayvanlardan elde edilen çiğ et [mezbaha]) • Süt ve Süt Ürünleri (taze ve uzun ömürlü ürünler) |
CIV | Dayanıklı ürünlerin işlenmesi |
• Nişasta, Şeker ve Şekerleme Mamulleri, Bal Mamulleri • Kakao ve Kakao Ürünleri (çikolata) • Tahıl ve Tahıl Ürünleri: ○ Hafif Fırıncılık Ürünleri ○ Unlu Mamuller ○ Makarna, Erişte vb. ○ Un • Kahve ve Kahve Ürünleri • Çay, Bitki Çayları ve bunların harmanları • Bitkisel kökenli sıvı ve katı yağlar • Meşrubat: Alkolsüz içecekler (sirke dahil) • İçme Suyu • Bisküvi Çeşitleri, Kurabiyeler ve Atıştırmalıklar (ileri işleme tabi tutulmuş kuruyemişler dahil) • Çorba ve Kuru Hazır Yiyecekler • Bebek ve Çocuk Gıdaları • Baharatlar, Çeşni Malzemeleri, Soslar • Konserve Gıdalar • İşlenmiş Yağlı Tohumlar • Gıdada Kullanılan Tuz |
|||
Biyokimyasal | K | (Biyo) Kimyasalların Üretimi |
• Gıda katkı maddelerinin üretimi • İşlem yardımcılarının üretimi • Vitamin üretimi • Mineral üretimi • Biyokültür üretimi • Aroma vericilerin üretimi • Enzimlerin üretimi dahil olmak üzere biyokimyasallar |
Address: Dudullu OSB Mah. 3. Cad. No:13 Ümraniye-İstanbul, TURKEY
Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the attached scope.
Halal Accreditation Number
2020-002
Halal Accreditation Scope
Shown in annex
Initial Halal Accreditation Date
21.04.2020
Revision Date
04.08.2023
Expiry Date
21.04.2025
This certificate is valid with the accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.
Headquarters: Uluslararası Uygunluk Değerlendirme Servisi A.Ş. (TSE GLOBAL) Dudullu OSB Mah. 3. Cad. No:13 Ümraniye-İstanbul, TÜRKİYE
Representative Office (Azerbaijan): Intersert AŞ Azerbaycan Numayendeliyi 17 Nəsiqullu Rəfiyev küçəsi Bakı, AZERBAYCAN
Representative Office (Netherlands): Total Quality Halal Correct Certification – HCC Perzikweg 9B, 2321 DG Leiden, HOLLANDA
Cluster | Category | Sub-category | Included Activities | ||
---|---|---|---|---|---|
Food and feed Processing | C | Food Manufacturing | CI | Halal slaughtering & processing of perishable animal products | • Halal slaughtering (Raw meat from poultry, bovine and ovine slaughtering, including cutting and packaging [abbatoirs]) • Dairy products (raw and long-life products) |
CIV | Processing of ambient stable products |
• Starch, Sugar and Confectionery Products, Honey Products • Cocoa and Cocoa Products • Cereal and Cereal Products: ○ Fine Bakery Products ○ Bakery Products ○ Pasta, Noodle etc. ○ Flour • Coffee and Coffee Products • Tea, Herbal Teas and Their Blends • Plant-Based Fats and Oils • Non-Alcoholic Beverages (including vinegar) • Drinking Water • Biscuit, Cookies and Snacks (including further processed nuts-based snacks) • Soup and Dried Ready-to-Eat Dried-Foods • Baby and Children Food Products • Spices, Seasonings, Sauces • Canned Foods • Processed Oil Seeds • Food Grade Salt |
|||
Biochemical | K | (Bio) Production of Chemicals | Biochemicals including: • Production of food additives • Production of processing aids • Vitamin production • Mineral production • Bio-culture production • Production of flavorings • Production of enzymes |